MÜLLER Nils R.
Metteur en scène
© Texte : Cinéfiches.com
Date de naissance 17/01/1921
Date de décès 06/03/2007
Vrai nom /
Pseudonymes
/
Bibliographie
/
Agence ou contact
/
Commentaires
/
Filmographie
ELLE VIT SA VIE (Leve sitt liv) (1982)
HVEM HAR BESTEMT !? (Hvem har bestemt !?) (1978)
MIN MARION (Min Marion) (1975)
GRAT ELSKEDE MANN (Grat elskede mann) (1971)
DE UKJENTES MARKED (De ukjentes marked) (1968)
BRODER GABRIELSEN (Broder Gabrielsen) (1966)
EQUILIBRIUM (Equilibrium) (1965)
MARENCO (Marenco) (1964)
ELSKERE (Elskere) (1963)
TONNY (Tonny) (1962)
LA GRANDE PECHE (Det store varpet) (1960)
PETTER FRA RUSKOY (Petter fra Ruskoy) (1960)
HETE SEPTEMBERDAGER (Hete septemberdager) (1958)
A VINGT HEURES SONNANTES (Pa slaget atte) (1957)
KONTAKT ! (Kontakt !) (1956)
KVINNENS PLASS (Kvinnens plass) (1956)
EKTEMANN ALENE (Ektemann alene) (1956)
LE TRESORIER JENSEN (Kasserer jensen) (1954)
SKOYTEKONGEN (Skoytekongen) (1953)
VI VIL SKILLES (Vi vil skilles) (1952)
VI GIFTER OSS (Vi gifter oss) (1951)
SA MOTES VI I MORGEN (Sa motes vi i morgen) (1946)