SONSTEVOLD Gunnar
compositeur
© Texte : Cinéfiches.com
Date de naissance 26/11/1912
Date de décès 18/10/1991
Vrai nom /
Pseudonymes
/
Bibliographie
/
Agence ou contact
/
Commentaires
/
Filmographie
AN-MAGRITT (An-Magritt) (1969)
BARE ET LIV (Bare et Liv) (1968)
VOYAGE VERS L'OCEAN (Reisen til havet) (1966)
LA SENTINELLE (Vaktpostene) (1965)
KLOKKER I MANESKINN (Klokker i maneskinn) (1964)
MEDAILLE D'OR POUR PAPA (Pappa tar gull) (1964)
AU SUJET DE TILLA (Om Tilla) (1963)
PISTE FROIDE (Kalde spor) (1962)
AUTOCAR (Bussen) (1961)
ENCERCLE (Omringet) (1960)
DIEU ET SES SERVITEURS (Herren og hans tjenere) (1959)
LE RETOUR DU PASTEUR JARMANN (Pastor Jarman kommer hjem) (1958)
UT AV MORKET (Ut av morket) (1958)
DE DODES TJERN (De dodes tjern) (1958)
PLEIN ETE (Hoysommer) (1958)
FJOLS TIL FJELLS (Fjols til fjells) (1957)
NEUF VIES (Ni liv) (1957)
TOYA OG HEIDI (Toya og Heidi) (1957)
PA SOLSIDEN (Pa solsiden) (1956)
LES ENFANTS DU SOLEIL (Barn av solen) (1955)
LE PYROMANE (Det brenner i natt) (1955)
LE CIRQUE FANDANGO (Cirkus Fandango) (1954)
ROALD AMUNDSEN (Roald Amundsen) (1954)
SELKVINNEN (Selkvinnen) (1953)
FLUKT FRA PARADISET (Flukt fra paradiset) (1953)
ATTERRISSAGE FORCE (Nodlanding) (1952)
HAAKON VII (Haakon vii) (1952)
OLYMPIAFILMEN (Olympiafilmen) (1952)
UKJENT MANN (Ukjent mann) (1951)
DEI SVARTE HESTANE (Dei svarte hestane) (1951)
FLUKTEN FRA DAKAR (Flukten fra Dakar) (1951)
VI FLYR PA RIO (Vi flyr pa Rio) (1949)
GARCONS DES RUES (Gategutter) (1949)
VI SEILER (Vi seiler) (1948)
D'OU VIENT LE VENT (Jorund smed) (1948)
L'APPARTEMENT MYSTERIEUX (Den hemmelighetsfulle leiligheten) (1948)
HVOR FARTOY FLYTE KAN (Hvor fartoy flyte kan) (1948)
LA BATAILLE DE L'EAU LOURDE (Kampen om tungtvannet) (1947)
SANKT HANS FEST (Sankt hans fest) (1947)
LE VOYAGEUR POUR L'ANGLETERRE (Englandsfarere) (1946)