HOVIK Trond
Acteur
© Texte : Cinéfiches.com
Date de naissance /
Date de décès /
Vrai nom /
Pseudonymes
/
Bibliographie
/
Agence ou contact
/
Commentaires
/
Filmographie
DE LA NEIGE POUR NOEL (Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa) (2013)
L'UNION FAIT LA FORCE (De beste går først) (2002)
LES AMATEURS (Amatorene) (2001)
PETIT BONHOMME (Da jeg traff Jesus med sprettert) (2000)
BLOODY ANGELS (1732 hotten) (1999)
CELLOFAN - MED DODEN TIL FOLGE (Cellofan - med doden til folge) (1998)
JUNK MAIL (Budbringeren) (1997)
BARBARA (Barbara) (1997)
SALIGE ER DE SOM TORSTER (Salige er de som torster) (1997)
HAMSUN (Hamsun) (1996)
EGGS (Eggs) (1994)