UCHERMANN-SELMER Liv
Acteur
© Texte : Cinéfiches.com
Date de naissance 1893
Date de décès 24/01/1983
Vrai nom /
Pseudonymes
/
Bibliographie
/
Agence ou contact
/
Commentaires
/
Filmographie
HJELP VI FAR LEILIGHET ! (Hjelp vi far leilighet !) (1965)
KLOKKER I MANESKINN (Klokker i maneskinn) (1964)
SONNER AV NORGE (Sonner av norge) (1961)
5 LODDRETT (5 loddrett) (1959)
TRINE (Trine) (1952)
DEI SVARTE HESTANE (Dei svarte hestane) (1951)
L'APPARTEMENT MYSTERIEUX (Den hemmelighetsfulle leiligheten) (1948)
KOMMER DU ELSA ? (Kommer du Elsa ?) (1944)
VIGDIS (Vigdis) (1943)
LE CHANT DE LA VIE (Sangen til livet) (1943)
LE JEU DANGEREUX (Den farlige leken) (1942)
JEG DREPTE (Jeg drepte) (1942)
TORRES SNORTEVOLD (Torres Snortevold) (1940)
TANTE POSE (Tante Pose) (1940)
UNGEN (Ungen) (1938)