CROISET Max
Acteur
© Texte : Cinéfiches.com
Date de naissance 13/08/1912
Date de décès 07/04/1993
Vrai nom /
Pseudonymes
/
Bibliographie
/
Agence ou contact
/
Commentaires
/
Filmographie
DAENS (Daens) (1992)
ELINE VERE () (1991)
HAVINCK (Havinck) (1987)
HOGE HAKKEN ECHTE LIEFDE (Hoge hakken echte liefde) (1981)
TWEE VORSTINNEN EN EEN VORST (Twee vorstinnen en een vorst) (1981)
CHARLOTTE (Charlotte) (1980)
THE LITTLE ARK (The little ark) (1972)
LE VILLAGE AU BORD DE LA RIVIERE (Dorp aan de rivier) (1958)
NIET TEVERGEEFS (Niet tevergeefs) (1948)
QUARANTE ANS (Veertig jaren) (1938)
QUAND MINUIT SONNERA (Klokslag twaalf) (1936)