SODER Rolf
Acteur
© Texte : Cinéfiches.com
Date de naissance 04/07/1918
Date de décès 23/08/1998
Vrai nom /
Pseudonymes
/
Bibliographie
/
Agence ou contact
/
Commentaires
/
Filmographie
VINTERVEIEN (Vinterveien) (1993)
SIGURD DRAKEDREPER (Sigurd drakedreper) (1989)
PA STIGENDE KURS (Pa stigende kurs) (1987)
HOCKEY FEBER (Hockeyfeber) (1983)
BELONNINGEN (Belonningen) (1980)
RALLARBLOD (Rallarblod) (1979)
KARJOLSTEINEN (Karjolsteinen) (1977)
FANEFLUKT (Faneflukt) (1975)
OLSEN-BANDENS SISTE BEDRIFTER (Olsen-bandens siste bedrifter) (1975)
DAME INGER D'OSTRAT (Fru Inger til Ostrat) (1975)
L'ILE SUR LE TOIT DU MONDE (The island at the top of the world) (1974)
DEN SISTE FLEKSNES (Den siste fleksnes) (1974)
LE MARIAGE DE LINA (Jentespranget) (1973)
BRENT JORD (Brent jord) (1969)
HENNES MEGET KONGELIGE HOYHET (Hennes meget kongelige hoyhet) (1968)
FOR FROSTNETTENE (For frostnettene) (1966)
LA SENTINELLE (Vaktpostene) (1965)
KLOKKER I MANESKINN (Klokker i maneskinn) (1964)
NYDELIGE NELLIKER (Nydelige nelliker) (1964)
MARENCO (Marenco) (1964)
ELSKERE (Elskere) (1963)
TONNY (Tonny) (1962)
I FARESONEN (I faresonen) (1962)
LINE (Line) (1961)
HANS NIELSEN HAUGE (Hans nielsen hauge) (1961)
LA GRANDE PECHE (Det store varpet) (1960)
L'ECHAPPEE BELLE (Ung flukt) (1959)
LA CHASSE (Jakten) (1959)
LE RETOUR DU PASTEUR JARMANN (Pastor Jarman kommer hjem) (1958)
I SLIK EN NATT (I slik en natt) (1958)
NEUF VIES (Ni liv) (1957)
A VINGT HEURES SONNANTES (Pa slaget atte) (1957)
LA ROUTE SANGLANTE (Blodveien) (1955)