SKJONBERG Henny
Acteur
© Texte : Cinéfiches.com
Date de naissance 06/08/1884
Date de décès 05/01/1973
Vrai nom /
Pseudonymes
/
Bibliographie
/
Agence ou contact
/
Commentaires
/
Filmographie
LIV (Liv) (1967)
KLOKKER I MANESKINN (Klokker i maneskinn) (1964)
TONNY (Tonny) (1962)
ET OYE PA HVER FINGER (Et oye pa hver finger) (1961)
ARTHURS FORBRYTELSE (Arthurs forbrytelse) (1955)
SELKVINNEN (Selkvinnen) (1953)
UKJENT MANN (Ukjent mann) (1951)
VI GIFTER OSS (Vi gifter oss) (1951)
D'OU VIENT LE VENT (Jorund smed) (1948)
SANGEN TIL LIVET (Sangen til livet) (1943)
TRYSIL-KNUT (Trysil-Knut) (1942)
GULLFJELLET (Gullfjellet) (1941)
TORRES SNORTEVOLD (Torres Snortevold) (1940)
TANTE POSE (Tante Pose) (1940)
LA BELLE MAREN (Godvakker-maren) (1940)
FAMILIEN PA BORGAN (Familien pa Borgan) (1939)
GJEST BAARDSEN (Gjest Baardsen) (1939)
BOHEMIEN (Fant) (1937)
NORGE FOR FOLKET (Norge for folket) (1936)
SOLIDARITE OBLIGE (Samhold ma til) (1936)
DEN GLADE ENKE I TRANGVIK (Den glade enke i trangvik) (1927)
BRUDEFERDEN I HARDANGER (Brudeferden i Hardanger) (1926)
FELIX (Felix) (1921)
JOMFRU TROFAST (Jomfru trofast) (1921)
ANNE LA GITANE (Fante-Anne) (1920)